Lunsj på jobben


Dagens lunsj levert på døren før kl 11. Vi tilpasser og varierer menyen akkurat slik dere ønsker!

Slipp organisering, innkjøp og logistikk, alt på én faktura. Nyt heller lunsjen sammen i fred og ro. 


Det kan være en god ide å prøve ut lunsjleveringen. I begynnelsen blir det gjerne noen justeringer før vi blir enige om en optimal meny. Kontakt oss gjerne ved å benytte kontaktskjemaet, så hører dere fra oss innen kort tid.


Htimevordan fungerer det?

Når vi har blitt enige om en lunsjmeny, garanterer vi å levere i henhold til planen innen kl. 11 hver dag fra mandag til fredag. Alt dere behøver å gjøre er å dekke på lunsjbordet. Si farvel til kompliserte handlelister, tidsbruk og tunge løft! Husk at dere kan bestille ekstra hvis dere f.eks. får besøk en dag.

 

HomeHvordan blir lunsjen levert?

Lunsjen blir levert i en spesialkasse av plast med lokk. Dere vil få alt dere trenger for å servere en deilig lunsj; ferskt brød,  pålegg, kald drikke og friske grønnsaker. Ønsker dere noe ekstra godt en dag, kan vi tilby enkle oppvarmbare retter så vel som forskjellige fristelser fra bakeren. "Vaffelfredag" er populært hos mange kunder, vi har alt dere trenger!  Hvis ønskelig leverer vi også en velassortert fruktkurv. Som lunsjkunde får dere rabatt!

 

KantineHvor mye koster det?

Siden vi tilpasser innholdet individuelt, har vi ikke en eksakt pris per person. Vi kan levere både nøkterne og mer eksklusive løsninger. Prisen vil variere i forhold til ønsket innhold i menyen.

 

Last ned vår folder